Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιστορική πολ ποσίζιον για τον Σάινθ στο βροχερό Σίλβερστοουν

Ο Κάρλος Σάινθ είναι εδώ! Ο Ισπανός πιλότος έκανε το… θαύμα του στα σημερινά δοκιμαστικά του γκραν πρι της Formula 1. Με τη βοήθεια της βροχής ο Σάινθ κατάφερε να μην χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου του και με έναν υπέροχο γύρο πανηγύρισε την πρώτη του pole ever στο ιστορικό Σίλβερστοουν.

Πίσω του έμεινε ο Μαξ Φερστάπεν που παρά το ότι ήταν τρομερά γρήγορος σε όλες του τις προσπάθειες έκανε λάθη που του κόστισαν, αφού θα βρεθεί ξανά στο No2, βέβαια ο παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν έχει κανένα θέμα να κερδίζει τις Κυριακές από το P2. 

Τρίτος ήταν ο έτερος πιλότος της Scuderia, Σαρλ Λεκλέρκ, που άφησε πίσω του τον Πέρεζ αλλά δεν κατάφερε να παλέψει για κάτι παραπάνω, αφού έμεινε στα 3 δέκατα από τον team mate του.

Η πολύ δυνατή Mercedes βρέθηκε στο 5-8 με τους Χάμιλτον και Ράσελ να έχουν μερικά προβλήματα στη βροχή, αλλά να δείχνουν πολύ καλά δείγματα μετά τις αλλαγές που έφεραν στη Βρετανία. Οι Νόρις (6ος), Αλόνσο (7ος) που έκανε δεύτερες πολύ καλές κατατακτήριες και οι Ζου και Λατίφι έκλεισαν την δεκάδα.

Από αυτή απουσίαζαν οι Γκασλί, Μπότας, οι δύο Haas αλλά και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο που για ακόμα μία φορά ήταν κακός για την McLaren.

Εικόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ