Μετάβαση στο περιεχόμενο

2η Ιστιοδρομία Πάρος (Πίσω Λιβάδι) – Κίμωλος

Οι βοριάδες στο Αιγαίο επιμένουν αλλά οι ιστιοπλόοι που μετέχουν στον διεθνή αγώνα 28 th CYCLADES REGATTA, ολοκλήρωσαν με επιτυχία και χωρίς κανένα απρόοπτο την  δεύτερη ιστιοδρομία από το Πίσω Λιβάδι, της Πάρου στην Κίμωλο.

Στην κατηγορία PERFORMANCE πρώτο κατετάγη το σκάφος AFROESSA με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Γκρέτσο, του  Ναυτικού Ομίλου Βούλας (ΝΑΟΒ), στην κατηγορία SPORT 1 το σκάφος ΑΡΝΕΑ, με κυβερνήτη τον Ιωάννη Πηλιχό του ΝΑΟΒ ,στην κατηγορία SPORT 2 το σκάφος  PANIC με κυβερνήτη τον Ευστράτιο Τατέλια του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) και στην κατηγορία SPORT 3 το σκάφος FLAME με κυβερνήτη τον Δημήτρη Κεραμόπουλο του ΝΟΤΚ.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής στο χώρο του λιμανιού της Κιμώλου, που είχε διοργανώσει ο δήμος του νησιού σε συνεργασία με τον ΝΟΤΚ, παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Βεντούρη, του αντιδημάρχου Τάκη Σάρδη, της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ροζάνας Λογοθέτη, του λιμενάρχη  Σημαιοφόρου Λ.Σ Τάσου Καρακουλάκη και μελών του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συνέχεια όλοι οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν τα παραδοσιακά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιμώλου.

Το πρωί της Πέμπτης, 30 Ιουνίου στις 11.00 π.μ δόθηκε με επιτυχία η εκκίνηση των σκαφών για την τρίτη ιστιοδρομία με προορισμό την Σέριφο.

1

2

3

4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ