Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ντροπή πια! Άθλια διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στο Μετς

Σε πραγματική ταλαιπωρία μέσα σε αφόρητη ζέστη και χωρίς κανέναν μέτρο προστασίας για τον (ακόμα εδώ) κορονοϊό διοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία το  “Hellas Gym for Life Challenge & Festival 2022» στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς το σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου.

Πάνω από 4,400 αθλητές και αθλήτριες μαζί με τους γονείς τους και τα φιλικά τους πρόσωπα στοιβάχτηκαν σαν σαρδέλες σε έναν εντελώς ακατάλληλο και γεμάτο κατσαρίδες βρωμερό χώρο που δεν επαρκούσε ούτε για το 1/3 του κόσμου που συγκεντρώθηκε.

Ασφυκτικές συνθήκες, ζέστη, υποτυπώδης κλιματισμός που δεν δρόσιζε καν τον χώρο και οι διοικούντες της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας να χαριεντίζονται και να… ευλογάνε τα γένια τους για την «καταπληκτική διοργάνωση» την ώρα που ο κόσμος τους αποδοκίμαζε από παντού.

Θα πρέπει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Θανάσης Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής «Γυμναστική για  Όλους» Κωνσταντίνος Πανταζής και ο εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ε.Ο.Ε. Θανάσης Βασιλειάδης αντί να ενδιαφέρονται με το πως θα… αποθεώσει ο ένας τον άλλον στην ομοσπονδία και τους πολιτικούς που ήρθαν τελευταία στιγμή για να δώσουν ένα μετάλλιο και να πάρουν κανένα… ψηφαλάκι, να φροντίσουν την επόμενη χρονιά να βρουν ΑΠΟ ΤΩΡΑ έναν κατάλληλο και καθαρό χώρο ώστε να μείνει όλος ο κόσμος ευχαριστημένος και όχι μόνο οι ίδιοι. Ντροπή πια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ