Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προπονητικό καμπ στην ιστιοπλοΐα με τον νέο Δανό τεχνικό σύμβουλο της ΕΙΟ

Προπονητικό καμπ στις κατηγορίες ILCA 6 ανδρών και ILCA 6 γυναικών ξεκίνησε από χθες Κυριακή στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στην Μαρίνα Καλλιθέας υπό την επίβλεψη του Κρίστιαν
Ρασμούσεν.

Είναι το πρώτο καμπ στο οποίο είναι υπεύθυνος ο νέος τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, διότι η διοίκηση της ΕΙΟ περιμένει πολλά από τον πασίγνωστο Δανό προπονητή. Γι’ αυτό,
άλλωστε, έκρινε σκόπιμο να συνεργαστεί μαζί του. Διαθέτει δυνατό βιογραφικό και η παρουσία του και μόνο ανεβάζει επίπεδο την ελληνική ιστιοπλοΐα.

Παίρνουν μέρος 24 αγόρια και κορίτσια τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις στη θάλασσα, θεωρία στη στεριά και γυμναστική με τον γυμναστή της Ομοσπονδίας Μάνο Καραμάνη.

Στο προπονητικό καμπ, που ολοκληρώνεται την Τετάρτη, τηρούνται πιστά όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον Covid-19.

Θυμίζουμε ότι η ΕΙΟ είχε προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για αύριο Τρίτη προκειμένου να παρουσιάσει τον νέο της τεχνικό σύμβουλο, όμως λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στα γραφεία της Ομοσπονδίας η εκδήλωση αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί με την πρώτη ευκαιρία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ