Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ-Nations League: Νέα ισοπαλία για την Γερμανία, έσπασε το «ρόδι» η Ιταλία

Την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της σημείωσε η Γερμανία κόντρα στην Αγγλία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της League A του Nations League.

 Στο 50′ τα «πάντσερ» άνοιξαν το σκορ όταν ο  Κίμιχ βρήκε τον Χόφμαν κι αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή «νίκησε» τον Πίκφορντ. Ο Κέιν όμως με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, δύο λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης.  

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ιταλία νίκησε με 2-1 την Ουγγαρία χάρη στα γκολ των  Μπαρέλα (30′), Πελεγκρίνι (45′). Οι Ούγγροι που ήταν ανταγωνιστικοί μείωσαν σε 2-1 με αυτογκόλ του Μαντσίνι (61′). Έτσι η «Σκουάντρα Ατζούρα» πανηγύρισε για πρώτη φορά στην διοργάνωση. 

Για το πρώτο γκρουπ της League 3, η Τουρκία συνέτριψε με 6-0 τη Λιθουανία εκτός έδρας (ήταν στον πάγκο ο Σλίβκα του Απόλλωνα Σμύρνης).  Από δύο γκολ πέτυχαν οι Σινίκ (2′, 14′), Ντουρσούν (56′ πέν., 81′), ενώ επίσης σκόραραν οι Ακγκούν (89′), Ντερβίσογλου (90+1′). Το Λουξεμβούργο κέρδισε εκτός έδρας τα Νησιά Φερόε με 1-0 με πέναλτι στο 74′ του Ροντρίγκες, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες!

Τέλος για τον τρίτο όμιλο της League 2 η Βοσνία/Ερζεγοβίνη νίκησε με 1-0 τη Ρουμανία χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Πρέβλιακ στο 68′. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ