Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προχωράει για Καμαρά ο Ολυμπιακός – Κλείνει άμεσα ο δεξιός μπακ

Οι δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός έχουν «κλειδώσει» όπως όλα δείχνουν: Η απόκτηση (σε πρώτη φάση) ενός δεξιού μπακ, αλλά και του Αμπουμπακάρ Καμαρά, είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Και οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει κάτω τα δεδομένα και ετοιμάζουν τις κινήσεις τους. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του δεξιού μπακ, αυτή τη στιγμή ο παίκτης που δείχνει να έχει το προβάδισμα είναι ο Γιαν Κόουτο. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού έχει προκριθεί και από τον Πέδρο Μαρτίνς και από το τμήμα σκάουτινγκ και αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι, για να «τρέξει» η μετακίνηση του παίκτη.

Ο δανεισμός με οψιόν αγοράς είναι η πρώτη επιλογή, ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψει και εναλλακτικός τρόπος, ώστε οι «Σίτιζενς» να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τους δανεικούς, λόγω της αλλαγής του σχετικού κανονισμού από τη FIFA. Με τη μεταγραφή, με δυνατότητα επαναγοράς από τη Σίτι, να αποτελεί ένα ιδανικό σενάριο. Όχι το πιθανότερο αυτή τη στιγμή.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη τις επαφές με τον Αρη, για να αποκτήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν τον 27χρονο επιθετικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι στον Ολυμπιακό ο ποδοσφαιριστής από τη Μαυριτανία θα μπορέσει να εξελιχθεί και να βοηθήσει πολύ στον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του τη νέα χρονιά. Και δεν είναι μυστικό ότι έχει στο μυαλό του δίδυμα στην επίθεση. Ειδικά με τον Ελ Αραμπί…

Σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, είναι σαφές ότι ο Αρης δεν θα… ξεπουλήσει, ούτε βεβαίως θα χρίσει τον Καμαρά στον Ολυμπιακό. Οι κίτρινοι έχουν να πληρώσουν ένα μεγάλο υπόλοιπο στη Φούλαμ, το οποίο φτάνει τα 2.500.000 € και εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία, λογικά θα το αναλάβουν οι ερυθρόλευκοι να το ξεπληρώσουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ