Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Έχει πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά περιμένει ο Κολόμ»

Πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ έχει δεχθεί ο Κίνο Κολόμ, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε, ωστόσο η παραμονή του στην «Ένωση» μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι όπως όλα δείχνουν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «encestando.es», ο 33χρονος γκαρντ έχει μεν στα χέρια του την προσφορά από τους «κιτρινόμαυρους», όμως κρατάει αυτή τη στιγμή ανοιχτά τα χαρτιά του, αφού θέλει να εξετάσει με υπομονή τις υπόλοιπες προτάσεις που θα έρθουν στα χέρια του.

«Έχει πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή προτιμάει να είναι στην αγορά, περιμένοντας και για άλλες προτάσεις», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Κίνο Κολόμ πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν, ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, καταγράφοντας 13 πόντους μέσο όρο, 3,6 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ