Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Μπενζαμέν Μεντί αντιμετωπίζει και όγδοη κατηγορία βιασμού!

Ο Μπενζαμέν Μεντί αντιμετωπίζει μία νέα κατηγορία βιασμού, την όγδοη συνολικά. Η κατηγορία προστέθηκε στις υπόλοιπες επτά που τον βαραίνουν, σε μία κατηγορία απόπειρας βιασμού και σε μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε δηλώσει αθώος για όλες τις προηγούμενες κατηγορίες, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί στο δικαστήριο για τη νέα κατηγορία, η οποία αφορά κι αυτή το χρονικό διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου 2018 και Αυγούστου 2021.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τη δίκη, η οποία θα αρχίσει στις 25 Ιουλίου.

Μαζί του θα δικαστεί και ο φίλος του, Λουί Σαχά Ματουρί, ο οποίος αντιμετωπίζει επίσης οκτώ κατηγορίες βιασμού και τέσσερις σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος οκτώ νεαρών γυναικών μεταξύ Ιουλίου 2012 και Αυγούστου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ