Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ΑΕΚ και οι άλλοι μνηστήρες για Εστουπινιάν

Η ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική μνηστήρας του Όσκαρ Εστουπινιάν, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο.

Ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο έβαλαν στο «κιτρινόμαυρο» μεταγραφικό κάδρο τιτιβίσματα του εξωτερικού, φέρεται να απασχολεί ομάδες τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όπως προκύπτει για τον ποδοσφαιριστή φημολογείται ότι ρώτησε τη Δευτέρα (30/5) η Λέγκια Βαρσοβίας που θέλει να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν για να πρωταγωνιστήσει ξανά, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τη πατρίδα του όσο και από τη Βραζιλία και το Μεξικό.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής απασχολεί έντονα την κορυφαία ομάδα στην Κολομβία, Ατλέτικο Νασιονάλ, την Κορίνθιανς, αλλά και κορυφαίο σύλλογο της μεξικανικής λίγκας.

Την χρονιά που πέρασε ο ίδιος αγωνίστηκε στην Πορτογαλία και την Βιτόρια Γκιμαράες, με την οποία είχε απολογισμό 33 συμμετοχές, 16 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά την αξία του αυτή ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κολομβία και την Ονς Κάλδας, απ΄όπου και τον αγόρασε η Γκιμαράες έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ το 2017.

 Ως παίκτης της Γκιμαράες έχει απολογισμό 79 συμμετοχές, 28 γκολ και 5 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στην κολομβιανή Μπαρτσελόνα όπου είχε 13 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ, ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς πήγε στην Τουρκία και την Ντενιζλισπόρ (είχε 33 συμμετοχές και 14 γκολ απολογισμό), ενώ πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα προ ολίγων ημερών ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ