Μετάβαση στο περιεχόμενο

Α1 Πόλο Ανδρών: Έκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια των τελικών της Α1 πόλο ανδρών πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, με σκορ 8-6, κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα του και κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, με σκορ 8-6, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 ανδρών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με τις δύο ομάδες να έχουν ως προτεραιότητα να μην δεχθούν γκολ. Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα, με τον ΝΟ Βουλιαγμένης να μειώνει πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Στη συνέχεια, οι παίκτες της ομάδας του Λαιμού κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ (3-4) λίγο πριν ηχήσει η κόρνα για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φωνές του Θοδωρής Βλάχου, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, επαναφέραν τους παίκτες των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι έτρεξαν ένα σερί 4-0, παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων (7-4). Δύο λεπτά, πριν λήξη η αναμέτρηση στο Παπαστράτειο, η ομάδα της Βουλιαγμένης μείωσε στο τέρμα (7-6), ωστόσο ο Φίλιπ Φιλίποβιτς έδωσε το τελειωτικό «χτύπημα», διαμορφώνοντας το τελικό 8-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 2-0, 3-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ