Μετάβαση στο περιεχόμενο

Volley League: Πολυτιμότερος του πρωταθλήματος ο Γιάκομπσεν

Ο Άξελ Γιάκομπσεν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, με τον Δανό πασαδόρο να στέκεται στην ατμόσφαιρα ενώ τόνισε πως περίμενε πως τον τίτλο αυτόν θα τον κέρδιζε ο Πρωτοψάλτης.

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Άξελ Γιάκομπσεν αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των προπονητών πολυτιμότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος, ενός πρωταθλήματος που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Δανός αποθεώθηκε από τον κόσμο κατά την βράβευσή του και φυσικά έδειχνε να το απολαμβάνει με την ψυχή του.

«Περίμενα πως θα ήταν ο Πρωτοψάλτης»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Άξελ Γιάκομπσεν δείχνοντας τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, δεν έκρυψε πως τον προσωπικό αυτόν τίτλο θα έπρεπε να πάρει ο συμπαίκτης του, Θανάσης Πρωτοψάλτης. Αναλυτικά ο Δανός ανέφερε: «Δεν το περίμενα πραγματικά. Θεωρούσα ότι θα έβγαινε ο Πρωτοψάλτης ή ο Βαν Ντε Ντρις αλλά χαίρομαι πολύ. Ζούμε απίστευτες στιγμές, απίστευτος ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Το αξίζαμε. Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα όλη τη σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ