Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεν Χαγκ: «Οι παίκτες μου στον Άγιαξ ενθουσιάστηκαν που θα πάω στη Γιουνάιτεντ»

Στο τέλος της σεζόν ο Ραλφ Ράνγκνικ θα παραδώσει τη σκυτάλη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Έπειτα από τεσσεράμιση χρόνια στον Άγιαξ, όπου πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ολλανδίας, ισάριθμα κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε πως οι παίκτες του στον Αίαντα είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας τους δυνατούς δεσμούς που έχει αναπτύξει μαζί τους.

“Οι παίκτες μου στον Άγιαξ είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι για μένα και αυτό είναι όμορφο. Δούλεψα στην ομάδα για πολύ καιρό και δημιούργησα εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ