Μετάβαση στο περιεχόμενο

Α1 Πόλο Γυναικών: Νίκη με ανατροπή για την Βουλιαγμένη

Πραγματοποιώντας ένας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, η Βουλιαγμένη ανέτρεψε το σκορ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 14-9 κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών  

Η «Ένωση» προηγήθηκε με 5-2 και 7-4 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Βουλιαγμένη πέρασε μπροστά στο τρίτο οκτάλεπτο με 9-7 (σερί 5-0) και το έκλεισε με 11-8. Στο τελευταίο οκτάλεπτο με νέο σερί 4-0, αύξησε τη διαφορά στο 14-8 για να μειώσει στο τέλος η Στρατηδάκη.

Η Βασιλική Διαμαντοπούλου σημείωσε τέσσερα τέρματα. Για την ΑΕΚ σκόραραν τρεις αθλήτριες, με την Χριστίνα Κώτσια να πετυχαίνει τέσσερα γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 2-2, 7-1, 3-1

Βουλιαγμένη (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 2, Ριντζ 1, Τανκέεβα 1, Μαρία Πάτρα 1, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου 4, Σάντα 3, Αγγελίδη, Ειρήνη Πάτρα, Πιοβάν, Ανδρεάδη..

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 2, Κώτσια 4, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. , Γροζοπούλου, Τσουρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ