Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάμιλτον: «Είχαμε πολλές δυσκολίες, δεν περιμέναμε να τερματίσουμε τόσο ψηλά»

Ευχαριστημένος με τις θέσεις που κατάφεραν να πάρουν τελικά οι δύο Mercedes στο Grand Prix της Αυστραλίας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λιούις Χάμιλτον.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του, στην προσπάθεια του ομόσταυλού του, Τζορτζ Ράσελ, αλλά και στον λόγο που δεν του επέτρεψε να πιέσει έτσι ώστε να ανέβει στο βάθρο. Να θυμίσουμε πως τα «ασημένια βέλη» ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στην τρίτη και την τέταρτη θέση.

«Είχαμε πολλές δύσκολες στιγμές με το μονοθέσιο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και με την πρόοδο που είχαμε, δεν περιμέναμε να τερματίσουμε στην τρίτη και την τέταρτη θέση. Ο Ράσελ έκανε σπουδαία δουλειά σήμερα, είδα λίγο από τις μάχες του με τον Πέρεζ και εύχομαι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Παίρνουμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε», είπε αρχικά ο Βρετανός πιλότος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με την ομάδα του μέσω της ενδοεπικοινωνίας, λέγοντας:

«Δεν μπορούσα να παλέψω για την τρίτη θέση επειδή η μηχανή υπερθερμαίνονταν και έπρεπε να μείνω πίσω. Ωστόσο, όπως είπα και νωρίτερα, είναι υπέροχο που πήραμε τους βαθμούς που πήραμε σαν ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ