Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ψάχνουν απαντήσεις στο Φάληρο – Έτσι θα παίξουν

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 είναι αυτό που διεξάγεται σήμερα το βράδυ (3/4, 20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και τις δύο ομάδες να ψάχνουν απαντήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι ναι μεν έχουν διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, αλλά οι εμφανίσεις τους δεν είναι πειστικές, ενώ ακολουθούν και οι διπλές αναμετρήσεις με τους ασπρόμαυρους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να έχει όλο το ρόστερ του σε εγρήγορση.

Στα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 27 ποδοσφαιριστών (θα «κοπούν» 7 πριν το ματς), στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Φορτούνης μετά από 283 ημέρες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Σε μια διαρκή αναστάτωση, από την πλευρά της, βρίσκεται η ΑΕΚ του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Οι αποτυχίες στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έχουν παρατείνει το κακό κλίμα για να έρθουν και οι δηλώσεις φυγής του Νόρντιν Άμραμπατ και να… δέσει το γλυκό. Παρ’ όλα αυτά, ο δικέφαλος παραμένει στην τρίτη θέση, έστω και με βραχεία κεφαλή κι εξακολουθεί να ορίζει τη μοίρα του.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους Γιώργο Τζαβέλλα, Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ που το Σάββατο ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, αλλά και τον Ντάρκο Γέβτιτς.

Το ντέρμπι των δύο ομάδων θα διευθύνει ο Αζέρος Αγκάγεφ. Βοηθοί του θα είναι οι Νικολακάκης και Παπαδάκης, τέταρτος ο Παπαδόπουλος και στο VAR ο Βούλγαρος Καμπάκοφ με τον Πετρόπουλο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Μασούρας, Καρβάλιο, Αγκιμπού Καμαρά – Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Κριχόβιακ – Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος (Άμραμπατ), Τσούμπερ – Αραούχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ