Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τελικός» Ευρώπης για Άρη και Παναθηναϊκό – Έτσι θα παίξουν

Με «τελικό» μοιάζει το απογευματινό (19:00) ματς μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη για τις δύο ομάδες.

Οι κίτρινοι και οι πράσινοι παλεύουν για την έξοδό τους στην Ευρώπη και το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 στο «Κλ. Βικελίδης» θα κρίνει πολλά.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 4η θέση και είναι στο +2 από τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο -2 από την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της βραδιάς (19:30).

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η «μάχη» της Ευρώπης είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα.

Ο Μαντσίνι, αλλά και οι Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης και Μάνος είναι οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Χερμάν Μπούργος για τους γηπεδούχους.

Στον αντίποδα, χωρίς 10 ποδοσφαιριστές ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα το τριφύλλι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιωαννίδη, Βέλεθ, Μακέντα και Λούντκβιστ που είναι τραυματίες, αλλά και στους Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάννη, Χατζηθεοδωρίδη και Βιτάλ, οι οποίοι υποφέρουν από ίωση.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Μπούργος): Κουέστα – Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα – Σάσα, Ματίγια – Ιτούρμπε, Εντιαγέ, Γκάμα – Καμαρά.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Σάντσες – Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες – Παλάσιος, Αϊτόρ, Καρλίτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ