Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ατομικές προπονήσεις στον… αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο ΠαναθηναϊκόςΟΠΑΠ  έχει επτά παίκτες στα «πιτς» και όσοι έχουν… μείνει υγιείς προπονήθηκαν ατομικά στο ΟΑΚΑ, ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι (13/3, 20:00). Μαγνητική για τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα και η ατυχία για το «τριφύλλι» και τον Δημήτρη Πρίφτη. Από την προπόνηση της Παρασκευής (11/3) απουσίαζαν συνολικά επτά (!) παίκτες, με αποτέλεσμα όσοι ήταν υγιείς να προπονηθούν ατομικά. 

Για την ακρίβεια, εκτός έμειναν οι δύο αθλητές που νοσούν από κορωνοϊό. Επιπλέον, στους Βασίλη Καββαδά – Λευτέρη Μαντζούκα, που εχουν ίωση με πυρετό, προστέθηκε και ο Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Ωστόσο, η λίστα των απουσιών δεν σταμάτησε εκεί. Ο Στέφαν Γιόβιτς λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί ήταν νοκ – άουτ, ενώ ούτε ο Λευτέρης Μποχωρίδης μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα του Πρίφτη, με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ