Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – WRC: Ο Τάνακ πατάει τέρμα γκάζι στα χιόνια

Μπορεί το Ράλλυ Σουηδίας να μη κύλησε θετικά για τον Όιτ Τάνακ, ωστόσο ο οδηγός της Hyundai Motorsport μας χάρισε μερικές εντυπωσιακές στιγμές από τις προσπάθειές του στο κατάλευκο, Σουηδικό φόντο.

Ο Εσθονός βρισκόταν στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης όταν προδόθηκε από το στάνταρ υβριδικό σύστημα που χρησιμοποιείται φέτος στη νέα γενιά αγωνιστικών αυτοκινήτων Rally1. Επέστρεψε στη μάχη στο τελευταίο σκέλος και παρότι τελικά έμεινε στην εικοστή θέση της γενικής, πήρε τους 5 πόντους της πρωτιάς στην Power Stage.

Ο 34χρονος ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο της σεζόν με υψηλούς στόχους, είχε άλλωστε εγκαταλείψει και στην πρεμιέρα του Μόντε Κάρλο και ήθελε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Όιτ Τάνακ

Το πόσο φουριόζος ήταν πηγαίνοντας στη Σκανδιναβική χώρα, αποδεικνύεται στο video που σας παραθέτουμε και είναι από το shakedown. Στη μήκους 6.8 χιλιομέτρων ειδική διαδρομή «Klabböle» και συγκεκριμένα στο τρίτο του πέρασμα, που ήταν και το δεύτερο καλύτερο στη διαδικασία.

Δείτε λοιπόν τον Τάνακ να πηγαίνει τέρμα γκάζι με το Hyundai i20 N Rally1, ακούγοντας τις οδηγίες του Μάρτιν Γερβεόγια, στο video που ακολουθεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ