Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: Ντέρμπι Δικεφάλων και «ερυθρόλευκη» δοκιμασία – Οι πιθανές συνθέσεις

Δύο εξ αναβολής ματς για την 17η αγωνιστική περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού της Τετάρτης (2/3), για την Super League 1.

Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Όσον αφορά τους ερυθρόλευκους, ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής παίκτες όπως οι Ονιεκουρού, Λόπες, Κούντε και Κανέ, ενώ σε αυτή βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Από την άλλη ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ατιένθα, Μπαράλες, Γκαρσία, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Αλβαρες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Βρουσάι, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Κρέσπι, Καπίγια, Σίτο, Σονί.

Στις 20:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση, η οποία θα έχει πλέον στον πάγκο της ως υπηρεσιακό προπονητή τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στην αποστολή επιστρέφει ο Σιμάνσκι, ο οποίος είχε απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και ο Μισελέν που έλειπε στη Γαλλία.

Στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Μουργκ και Άκπομ που προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην αποστολή, καθώς και στους Κούρτιτς- Αουγκούστο, ενώ εκτός έμεινε ο Μιτρίτσα.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζαμπά, Άκπομ, Μπίσεσβαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ