Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – MotoGP: Αποκαλύφθηκε η ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι

Η παρουσίαση των ομάδων MotoGP για το 2022 ολοκληρώθηκε με την αποκάλυψη των χρωμάτων της Mooney VR46 Team. Η ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι θα αγωνιστεί με μοτοσικλέτες της Ducati και μάλιστα θα έχει την εργοστασιακή υποστήριξη των Ιταλών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πέζαρο της Ιταλίας και συγκεκριμένα στο Θέατρο Rossini με παρόντες όλους τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τον ίδιο τον Βαλεντίνο Ρόσι.

VR46

Από τα χρώματα της μοτοσικλέτας δεν θα μπορούσε να λείπει το κίτρινο χρώμα, ωστόσο κυρίαρχο ρόλο παίζει το μαύρο. Η Ducati πλαισιώνεται από γκρι και πορτοκαλί χρώμα, ενώ ο κεντρικός χορηγός της ομάδας Mooney δεσπόζει στα πλαϊνά φέρινγκ.

Αναβάτες της ομάδας για το 2022 θα είναι οι Λούκα Μαρίνι και Μάρκο Μπεζέκι με τον αδερφό του Ρόσι να έχει στα χέρια του μια GP22, ενώ από την άλλη ο πρωτοεμφανιζόμενος Μπεζέκι θα έχει μια GP21 για την πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας θα είναι ο Πάμπλο Νιέτο, ενώ διευθυντής της ομάδας θα είναι Αλέσιο Σαλούτσι.

VR46

Ο Βαλεντίνο Ρόσι τόνισε ότι με την ομάδα του στο MotoGP ολοκληρώνεται ένα σημαντικό σχέδιο το οποίο είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια. «Έχει περάσει αρκετός καιρός από την εποχή της Moto3, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ντεμπούτο μας στο MotoGP με την VR46», είπε ο Ιταλός και πρόσθεσε: «Κλείνει ένα κεφάλαιο για μένα και επίσης για όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για πάθος πάνω σε αυτό το σχέδιο όλα αυτά τα χρόνια. Την ίδια στιγμή ξεκινάμε ένα νέο όμορφο κεφάλαιο στο MotoGP. Βρισκόμαστε εδώ χάρη στην υποστήριξη των συνεργατών μας και καλωσορίζουμε την Mooney. Συναντηθήκαμε στο Ράντζο τον χειμώνα, αμέσως είχαμε καλή χημεία και τώρα βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τα χρώματα στις όμορφες μοτοσικλέτες μας».

VR46

Η ομάδα Mooney VR46 το 2022 θα έχει παρουσία και στην μεσαία κατηγορία Moto2. Οι μοτοσικλέτες που θα χρησιμοποιήσει θα είναι της Kalex, ενώ οι αναβάτες της θα είναι οι Σελεστίνο Βιέτι και Νίκολο Αντονέλι.

Η παρουσίαση της ομάδας του Ρόσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ