Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα πρόταση για τον Διούδη από την Λέγκια Βαρσοβίας

Με συνοπτικές διαδικασίες απέρριψε ο Παναθηναϊκός την πρώτη πρόταση της Λέγκια Βαρσοβίας για τον Σωκράτη Διούδη. Η πολωνική ομάδα επανήλθε με πρόταση δανεισμού και οψιόν αγοράς. Δεν είναι κρυφό πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση ούτε βαθμολογικά ούτε οικονομικά. Ωστόσο, κάνει τη δική της προσπάθεια μήπως και πείσει τους «πράσινους». Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Σωκράτης Διούδης είναι ο πρώτος της στόχος.

Θέλοντας να παραμείνει στην Ekstraklasa η Λέγκια επιχειρεί με τον τρόπο της να ενισχυθεί. Ενημέρωσε, λοιπόν, τους «πράσινους» πως θα δώσει ένα ποσό το καλοκαίρι για να αγοράσει τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, εφόσον έχουν πάει όλα καλά έως τότε. Ο Παναθηναϊκός εκείνο που αρχικά τόνιζε ήταν πως δεν γινόταν να δέχεται μηδενικές προτάσεις για ποδοσφαιριστές του. Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει κάπως. Ωστόσο, είναι και πάλι ξεκάθαρο πως άμεσα το «τριφύλλι» δεν θα βάλει άμεσα χρήματα στα ταμεία του. Επομένως, δεν αποκλείεται να μην αλλάξει στάση.

Από την άλλη πλευρά, ο Διούδης έχασε τη θέση του λόγω μίας ίωσης και έκτοτε είναι σταθερά στη σκιά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Είναι θετικός στο ενδεχόμενο να πάει κάπου που να παίζει και μένει να φανεί το εάν θα σεβαστεί την επιθυμία του το «τριφύλλι». Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενδιαφέρον για τον 27χρονο τερματοφύλακα υπήρξε και από άλλες ομάδες, αλλά εκείνο έως τώρα δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόταση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ