Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος της CAF για τη διεξαγωγή του Κόπα Άφρικα

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για τη διεξαγωγή του Κόπα Άφρικα. Την Κυριακή η Αφρική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (CAF) αποφάσισε να προχωρήσει με την διεξαγωγή του τουρνουά, μόνο αν υπάρξουν εγγυήσεις από την κυβέρνηση του Καμερούν για την ετοιμότητα της χώρας, όσον αφορά στις υποδομές, αλλά και στον κορονοϊό.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του CAF, Πατρίς Μοτσεπέ, ταξίδεψε στο Καμερούν, προκειμένου να έχει συναντήσεις με την κυβέρνηση της χώρας. Πάντως, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος πως η διοργάνωση θα γίνει κανονικά.

“Θα είμαι στο Καμερούν στις 7 Ιανουαρίου με την σύζυγό μου και τα παιδιά για να γίνουμε μάρτυρες ενός εκπληκτικού τουρνουά. Μπορείτε να δείτε πως υπάρχει δέσμευση στο να είναι σίγουρο πως η διοργάνωση θα γίνει” ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια τόνισε: “Θα διοργανώσουμε μαζί με τον λαό του Καμερούν ένα υπέροχο τουρνουά. Θα είναι πολύ επιτυχημένο Κόπα Άφρικα. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε στον κόσμο το καλύτερο αφρικανικό ποδόσφαιρο και την φιλοξενία της Αφρικής. Είναι ένα τουρνουά σημαντικό για τους ανθρώπους της Αφρικής και είμαι περήφανος που η δουλειά έγινε”.

Αρκετές ομάδες στον κόσμο περιμένουν να δουν αν θα στερηθούν των υπηρεσιών των Αφρικανών ποδοσφαιριστών τους, με τη διοργάνωση να αναμένεται να ξεκινήσει στις 7 Ιανουαρίου και να ολοκληρώνεται στις 6 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ