Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Άνθρωπος της ΑΕΚ είδε το Πόρτο-Μπράγκα» (ΦΩΤΟ)

Για παρουσία scout της Ένωσης στο ματς της 14ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπράγκα κάνει λόγο ο τοπικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ρεπορτάζ του «PortugueseSoccer.com». Πρόκειται για ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και ανέφερε ότι scout αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων βρέθηκαν στο «Ντραγκάο» και τσέκαραν ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα στις ομάδες ήταν και η ΑΕΚ. Εκτός της ελληνικής ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι βρέθηκαν scout και από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λέστερ, η Νιούκαστλ, η Αιντχόφεν, η Άιντραχτ, η Λυών, Τορίνο η Σεντ Ετιέν, η Αταλάντα και η Φιορεντίνα.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως οι Ίβηρες δεν αναφέρουν τον παίκτη ή τους παίκτες που τσέκαρε είτε η ΑΕΚ είτε οι υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο τις επόμενες ημέρες ίσως υπάρξουν νέες αναφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ