Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόλπο γκρόσο από Μαρτίνς – Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο

Νίκη και ελπίδα ή αλλιώς ένας δύσκολος αντίπαλος από το Champions League… Ο Ολυμπιακός απόψε στην Αμβέρσα απέναντι στην ομάδα της πόλης αναζητεί μια νίκη για να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Εάν οι παίκτες της Αϊντραχτ σήμερα απέναντι στην Φενέρμπαχτσέ πάρουν τη νίκη ή έστω την ισοπαλία τότε θα έχουν κατοχυρώσει την πρώτη θέση του ομίλου. Στην περίπτωση ήττας, και νίκης του Ολυμπιακού, η ελληνική ομάδα θα είναι αυτή που θα παίρνει την πρωτιά.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Αντβέρπ, και το μυαλό όλων στον σύλλογο βρίσκεται στο τρίποντο που θα λύσει τα χέρια στην ομάδα για την επόμενη μέρα.

Κόλπο γκρόσο – Έδειξε Μαντί και Λόπες “, αναφέρει σημερινό, κεντρικό πρωτοσέλιδο.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Βατσλίκ. Στο κέντρο της άμυνας ο Παπασταθόπουλος με τον Σισέ, ενώ στα άκρα οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή ο Αγκιμπού ή ο Μπουχαλάκης με τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά και στην επίθεση οι Λόπες, Μασούρας στα άκρα με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και μόνο τη νίκη απόψε, ο Μαρτίνς το δήλωσε καθαρά, αφενός για να περάσει απευθείας στους “16” και αφετέρου για να αποφύγει τα μεγαθήρια που “κόπηκαν” από το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ