Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στη Μάλαγα του Κατσικάρη το ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Με «όπλο» την ψυχραιμία στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Ουνικάχα Μάλαγα νίκησε 79-73 τη Ρεάλ Μπέτις, στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας για τη 12η αγωνιστική της Liga Endesa.

Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ήταν μπροστά σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα, έφτασε ακόμη και στο +11 (59-70) στο 34’. Ωστόσο, εκεί «μπλόκαρε», επιτρέποντας στους γηπεδούχους να μειώσουν στον πόντο (73-74), στα 32’’ πριν τη λήξη. Εκεί οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν τις άμυνες και «σφράγισαν» το ροζ φύλλο.

Κορυφαίος για τη Μάλαγα, η οποία πήγε στο 6-6, ήταν ο Κόουλ με 20 πόντους. Από την άλλη, ο Λουίς Κασιμίρο στο ντεμπούτο του δεν κατάφερε να οδηγήσει στη νίκη τη Ρεάλ Μπέτις, η οποία παρέμεινε τελευταία με 2-10. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Έβανς με 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 38-38, 53-61, 73-79.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ