Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελεύθερη η Ντιαλό μετά την επίθεση σε συμπαίκτριά της

Ελεύθερη αφέθηκε από τη γαλλική αστυνομία η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, μετά τη σύλληψή της για ηθική αυτουργία της επίθεσης σε βάρος της συμπαίκτριας της, Κέιρα Χαμραουί.

Η 26χρονη παίκτρια συνελήφθη με την κατηγορία ότι προσέλαβε δύο άντρες, οι οποίοι επιτέθηκαν την Πέμπτη (4/11) στη Χαμραουί με σιδερολοστό, χτυπώντας την στα πόδια, για να την τραυματίσουν και να μην μπορεί να αγωνιστεί στη θέση της.

Τελικά τόσο η Ντιαλό όσο και ο άνδρας, που είχε συλληφθεί σαν βασικός ύποπτος, αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ωστόσο, η Γαλλίδα μέσος εξακολουθεί να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, θεωρούμενη ως ύποπτη, με τις έρευνες για την υπόθεση να συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ