Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ – Βασίλης Μοϊντίνης: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του bodybuilding που έχασε 42 κιλά μετά από δύο μήνες στη ΜΕΘ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του bodybuilding, Βασίλης Μοϊντίνης, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του από τη στιγμή που προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Όπως είπε ο Βασίλης Μοϊντίνης, κόλλησε Covid-19, έχασε 42 κιλά, καθώς έμεινε διασωληνωμένος για περίπου δύο μήνες στη ΜΕΘ και από 102 κιλά βρέθηκε να ζυγίζει μόλις 60 κιλά.

«Δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ, καθώς είχα κάνει ένα χειρουργείο. Νόσησα στις 27 Μαΐου και είχα ραντεβού για το εμβόλιο στις 2 Ιουνίου. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο», τόνισε. 

«Μετά από 3 ημέρες αγωγής στο σπίτι, το οξυγόνο μου πήγε στο 70. Πήγα στο Νοσοκομείο ”Σωτηρία” και με έβαλαν κατευθείαν στην Εντατική. Φοβήθηκα, δεν ήθελα να το κάνω», είπε στον ΑΝΤ1 ο 50χρονος αθλητής του bodybuilding.

Ωστόσο, αν και έχει αποσωληνωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, όπως εξομολογήθηκε, «έχω ακόμη πρόβλημα στην κίνησή μου και στην αναπνοή μου, έχω ακόμη υπολείμματα στους πνεύμονές μου. Αυτό είναι που σου αφήνει ο κορωνοϊός όπως μου λέει η πνευμονολόγος μου», ανέφερε ο Βασίλης Μοϊντίνης. 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Πηγή: real.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ