Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Πάει κι άλλο πίσω η σέντρα

Πολύ δύσκολο, όπως όλα δείχνουν, είναι το σενάριο να αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2 στις 10 Οκτωβρίου, καθώς υπάρχουν ακόμα ανοιχτές εκκρεμότητες.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις υποθέσεις της Καβάλας, της Ρόδου και της Δόξας Δράμας σχετικά με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. Οι τρεις ομάδες επιδιώκουν να ανατρέψουν τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικής Αθλητισμού, η οποία δεν τους έχει χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η εξέλιξη αυτή έχει σαν συνέπεια η κλήρωση να έχει αναβληθεί μία φορά και να πηγαίνει πίσω, καθώς δεν μπορεί να γίνει τη Δευτέρα (4/10), μαζί και η έναρξη του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται πως η αρχική ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα ακολούθησε η μετάθεση για τις 26 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια για τις 10 Οκτωβρίου, ενώ πλέον, αν δεν υπάρξει κάποιο άλλο απρόοπτο, η σέντρα θα γίνει το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου, με την εξέλιξη αυτή να έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των ομάδων, καθώς βλέπουν τον προγραμματισμό τους να τινάζεται στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ