Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βάις: «Είναι οριακό το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το δυνατό στοιχείο του ΠΑΟΚ, αλλά και για την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Σλόβαν:

Για το αν θεωρεί ότι είναι οριακό το αυριανό παιχνίδι:

«Είναι πολύ οριακό και σημαντικό, γιατί πολύ πιθανόν να κριθεί η 2η θέση. Θέλουμε να πάρουμε τον βαθμό ή τους 3. Τον είδα τον ΠΑΟΚ στο ματς με τη Λίνκολν, αλλά δεν τα πήγε και τόσο καλά».

Για το δυνατό στοιχείο του ΠΑΟΚ:

«Παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Σίγουρα οι παίκτες που ξεχώρισαν είναι ο Μπίσεσβαρ, ο Σφιντέρσκι και ο Ζίβκοβιτς. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη δύναμη και θα προσπαθήσουμε κι εμείς να φανούμε αντάξιοι».

Για τις απουσίες:

«Έλειπαν παίκτες λόγω ίωσης, ήδη προπονούνται μαζί μας και θα δούμε τι θα γίνει μετά την προπόνηση. Ο Ντε Μάρκο είναι τραυματίας, έχουμε κάποιες απουσίες».

Για το αν είναι σημαντικό το γεγονός ότι αντιμετώπισε και τον Ολυμπιακό η Σλόβαν:

«Πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα πρέπει να σκοράρουμε. Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογους αντιπάλους, αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

Μπόζικοφ: «Ισχυρός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ!»

Τους παίκτες της Σλόβαν εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας Βασίλι Μπόζικοφ, που σημείωσε ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα πριν 2 χρόνια:

«Σίγουρα η εμπειρία πάντα βοηθά, θα αντιμετωπίσουμε έναν ΠΑΟΚ που μοιάζει με εκείνον, αλλά είναι πιο ισχυρός».

Για τη σύγκριση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να κάνω σύγκριση, έχουμε έναν ισχυρό αντίπαλο. Θέλουμε να παίξουμε ο ένας με τον άλλο, να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο».

Για τις διαφορές των δύο ομάδων τότε με τώρα:

«Έχουν μείνει λίγοι παίκτες από την προηγούμενη ομάδα. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. είναι πρόκληση τέτοιοι αγώνες. Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ