Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γεμάτο «καραμπόλες» στα ματς των «μεγάλων» το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League 1 (ΦΩΤΟ)

Με την είσοδο και δεύτερης συνδρομητικής πλατφόρμας τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 1, έχει δημιουργηθεί θέμα αναφορικά με τις ώρες που μεταδίδονται τα σημαντικότερα και πιο εμπορικά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι, φτάσαμε για παράδειγμα σήμερα ο Ολυμπιακός με Ατρόμητο (Nova) και η ΑΕΚ με Ιωνικό (Cosmote TV) να παίζουν την ίδια ακριβώς ώρα (20:30) κι ενώ δεν θα έχει καν τελειώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Nova) που αρχίζει 1,5 ώρα νωρίτερα (19:00). Το ίδιο… τροπάριο θα συνεχιστεί και στις προσεχείς αγωνιστικές, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς ότι κάποιος φίλαθλος που θα ήθελε να παρακολουθήσει και το ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού, σε αρκετές περιπτώσεις θα πρέπει πλέον να επιλέξει, κάτι που συνέβαινε σε πολύ μικρότερο βαθμό τα προηγούμενα χρόνια.

Πού έχουν τηλεοπτικά συμβόλαια οι 14 ομάδες της Super League 1:

Nova: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα
Cosmote TV: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Βόλος, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός

1

2

3

4

5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ