Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ολυμπιακός πήρε τον… Γκαλιάνι!

Ένας Γκαλιάνι στον Ολυμπιακό… Ο Άντριαν Γκαλιάνι, ο οποίος είναι ανιψιός του Αντριάνο Γκαλιάνι, του επί σειρά ετών άμεσου συνεργάτη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο 20χρονος αγωνίζεται και ως φουλ-μπακ και στις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ προορίζεται για την ομάδα Β των «ερυθρόλευκων». Ο Γκαλιάνι έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη, αλλά διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, ενώ έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες των Ρέντινγκ, Μίλαν, New York club, Γουότφορντ και Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Β’ και έπεισε τον Άριελ Ιμπαγάσα ότι αξίζει ένα συμβόλαιο.

Η είδηση της υπογραφής του έγινε γνωστή από την Ιταλία, καθώς η «Gazzeta dello Sport» έγραψε για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και ανέβασε φωτογραφία του νεαρού Γκαλιάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ