Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλική ισοπαλία για την εθνική Ελπίδων κόντρα στη Δανία

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Ελπίδων στον φιλικό αγώνα που έδωσε με τη Δανία στο «Gladsaxe Stadion». Ένας παιχνίδι που για την ομάδα του Γιώργου Σίμου ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το εκτός έδρας ματς με την Ισλανδία στις 7 του μήνα  για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι Δανοί ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν μόλις στο 7′ να ανοίξουν το σκορ με τον Ίσακσεν. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο η Εθνική Ελπίδων μπήκε αυτή με την σειρά της καλύτερα και μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 57′ με κοντινή προβολή του Ιωαννίδη, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Η αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων: Τζολάκης, Λυρατζής, Τσαούσης, Αντζουλάς, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Εμμανουηλίδης, Σουρλής, Ιωαννίδης, Μπότος, Χριστόπουλος Ευθύμιος.

Αγωνίστηκαν και οι Μανδάς, Σαρδέλης, Χριστόπουλος Ι., Κανελλόπουλος, Γρίβας, Ζαγαρίτης, Κούτσιας, Σιατούνης, Λόλης, Λιάσος, Κωνσταντόπουλος, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ