Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Σκάει» αποχώρηση στον Ολυμπιακό – Φεύγει ξένος άσος με κανονική μεταγραφή

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Αχμέντ Χασάν από τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο της γαλλικής Μονπελιέ, η οποία, πάντως, δεν έχει καταθέσει έως τώρα επίσημη πρόταση. Έτσι, είναι πιθανό ο ίδιος να μετακινηθεί, είτε στην Τουρκία, είτε στη Ρωσία.

Το όνομα του Χασάν βρίσκεται στη λίστα τουρκικών συλλόγων, εκεί όπου οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά και ρωσικών, οι οποίες μπορούν να κινηθούν έως και τις 07/09.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες, οι οποίοι δείχνουν πως έχουν καλύψει μία τέτοια πιθανότητα μετά και την έλευση του Δημήτρη Πινακά από την ΑΕΛ.

Τέλος, μηδαμινές είναι οι πιθανότητες αποχώρησης του Παπ Αμπού Σισέ και του Μαντί Καμαρά, παρότι αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για τους δύο Αφρικανούς άσους το προηγούμενο διάστημα.

Ολυμπιακός: Ερωτηματικό η παραμονή του Χασάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ