Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ο Σίντνεϊ απέρριψε πρόταση από τον Άρη»

Ο Άρης εντυπωσιάζει με την απόδοση του στα φιλικά παιχνίδια, αλλά και με τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης επιχειρεί την υπέρβαση με την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Μπέτις, Σίντνεϊ.

Ωστόσο, η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» γράφει ότι ο Σίντνεϊ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη, προκειμένου να μην χάσει χρήματα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η προσφορά του Άρη προβλέπει διετή συνεργασία, με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ. Όμως, ο 32χρονος στόπερ αμείβεται στην Ισπανία με 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και δεν έχει διάθεση να το αφήσει.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σίντνεϊ διστάζει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό και θα προτιμούσε να ψάξει ομάδα στην Ισπανία. Από την άλλη, η Μπέτιες σκέφτεται σοβαρά να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή πριν το τέλος του μήνα, για να εξοικονομήσει ένα μέρος της αμοιβής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ