Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προπονητής Ριέκα: «Ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ»

H Ριέκα υποδέχεται αύριο (22/8, 22:00) τη Σίμπενικ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του κροατικού πρωταθλήματος και ο προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Γκόραν Τόμιτς, μεταξύ άλλων μίλησε και για τον επαναληπτικό με τον Δικέφαλο του Βορρά (26/8, 21:00).

Ο τεχνικός της Ριέκα τόνισε ότι έμεινε μια πίκρα στην ομάδα του από το γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στην Τούμπα, σημειώνοντας όμως ότι είναι ικανοποιημένοι από την ισοπαλία.

Ο Γκόραν Τόμιτς τόνισε ότι τα πάντα είναι στο χέρι της ομάδας του και ότι την ερχόμενη Πέμπτη η Ριέκα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

«Δευτερόλεπτα μας χώριζαν από μια μεγάλη νίκη και εξαιτίας αυτού, μας έχει μείνει μία πίκρα. Όμως, αν κοιτάξουμε όλη την κατάσταση, τότε πραγματικά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα.

Έχουμε ακόμα τα πάντα στα χέρια μας και θα κάνουμε ξανά ό, τι μπορούμε καλύτερο την Πέμπτη για να εξασφαλίσουμε μια θέση στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ριέκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ