Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση κόντρα στη Ριέκα ο ΠΑΟΚ

Το εμπόδιο της Μποέμιανς αποδείχτηκε πιο δύσκολο απ’ ό,τι αναμενόταν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε ωστόσο να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει τη Ριέκα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται απόψε (21:00) τους Κροάτες στην Τούμπα και θέλει τη νίκη, αν είναι δυνατόν και με καλό σκορ, ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα για τους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Εκτός για τους Κυπελλούχους Ελλάδος έμειναν οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ίνγκι Ίνγκασον που είναι τραυματίες, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε έμφαση στην τακτική, έχοντας και προσωπικά τετ α τετ σχεδόν με όλους τους παίκτες, ενώ στην τελευταία προπόνηση οι ασπρόμαυροι δούλεψαν πολύ και τις στατικές φάσεις.

Κάτω από δοκάρια του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Από εκεί και πέρα, το δίδυμο των Σβαμπ και Κούρτιτς έχει το προβάδισμα για τις δύο θέσεις της μεσαίας γραμμής, με τον Μπίσεσβαρ μπροστά τους.

Οι Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα κινούνται στις πτέρυγες της επίθεσης, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι μοναδικό προωθημένο.

Όσο για τη Ριέκα, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης, δεν ταξίδεψε ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Νεντίλικο Λάμπροβιτς, ο σέντερ φορ Γόσιπ Νρτμιτς, αλλά και ο μέσος Ρόμπερτ Μούριτς που θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Ζερόμ Μπρισάρ, ο οποίος είναι διεθνής εδώ και τρία χρόνια. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπενζαμέν Παζέ και Σιρίλ Μουνιέ. Τέταρτος διαιτητής ο επίσης Γάλλος Φλοράν Μπατά. Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει VAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ