Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μπήκαν» Γαλανόπουλος και Αραούχο στην ΑΕΚ – Θετικά μαντάτα για Σιμόες – Τα δεδομένα για Μάνταλο και Μπακάκη!

Με τους Κώστα Γαλανόπουλο και Σέρχιο Αραούχο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα!

Οι δύο παίκτες επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μετά από καιρό (περισσότερο φυσικά ο πρώτος) και τέθηκαν έτσι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Πέτρος Μάνταλος έκανε ξανά ατομικό απόψε, όμως αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα.

Ο Μιχάλης Μπακάκης, o οποίος έκανε επίσης ατομικό, θέλει λίγο χρόνο ακόμα.

Από εκεί και πέρα, πολύ θετικά είναι τα μαντάτα για την επιστροφή του Αντρέ Σιμόες!

Ο Πορτογάλος πάει πολύ καλά στο κομμάτι της αποθεραπείας του και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, είναι πολύ πιθανό ακόμα και μέσα στη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω εθνικών ομάδων, δηλαδή το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει προπονήσεις κανονικά με την ΑΕΚ.

Σαφώς μετά θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά τα νέα της επιστροφής του Σιμόες είναι θετικά.

Την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα πραγματοποίησε, από την πλευρά του, ο Νόρντιν Άμραμπατ, μετά την ανακοίνωσή της απόκτησής του από την ΑΕΚ.

Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δεν χρειάζεται από τις μετρήσεις του ειδικό πρόγραμμα.

Απλώς θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να φτάσει στο 100% από πλευράς ετοιμότητας και να βρει ρυθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ