Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διχασμός στο «Καμπ Νου» ελέω Μέσι – Χαμηλή η προσέλευση με Σοσιεδάδ

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι πλέον κάτοικος “Καμπ Νου”. Όντας στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, το φάντασμά του εξακολουθεί να πλανάται πάνω από αυτό. Απόδειξη το γεγονός πως στο 10ο λεπτό της πρεμιέρας με τη Σοσιεδάδ οι οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Μπαρτσελόνα φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.

Όταν, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο πήγε να επαναληφθεί παρόμοιο σκηνικό, δεν ήταν ίδια τα αποτελέσματα. Κι αυτό, γιατί μετά από τα “Μέσι-Μέσι” υπήρχαν αρκετά σφυρίγματα αποδοκιμασιών, με το κοινό να διχάζεται και αρκετούς να φωνάζουν “Μπάρτσα, Μπάρτσα, Μπάρτσα” για να σκεπάσουν τα γιουχαΐσματα και να επικρατήσει ενότητα.Σ

Τα αξιοσημείωτα, τέλος, το γεγονός ότι οι φίλοι των «μπλαουγκράνα» στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, το πρώτο χωρίς τον Μέσι στην ομάδα, δεν έφτασαν καν το μέγιστο όριο προσέλευσης λόγω Covid (30.000 θεατές), αφού κόπηκαν μόλις 20.384 εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ