Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προπονητής Μποέμιανς για ΠΑΟΚ: «Δεν είναι… αθάνατοι»

Στην Τούμπα η Μποέμιανς θα κληθεί απόψε (20:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα για να προχωρήσει στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Μιλώντας στους Ιρλανδούς δημοσιογράφους, ο προπονητής της Μποέμιανς υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν νιώθουν πίεση.

Όπως τόνισε ο Κιθ Λονγκ: “Είναι ένα παιχνίδι με 11 εναντίον 11. Δεν είναι… αθάνατοι. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι όμως σε κάθε περίπτωση. Θα ανεβάσουμε το επίπεδό μας και είμαι σίγουρος ότι ο αντίπαλος θα φέρει την ένταση στο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι μια πρόκληση και όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Είμαι σίγουρος ότι πιστεύουν 100% ακόμη ότι είναι το φαβορί. Έχουν τους λόγους τους φυσικά. Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας όμως, την ομάδα μας και να αναγνωρίσουμε το τι θέλουμε και τι μπορούμε να πετύχουμε. Ευκαιρίες υπάρχουν παντού και όλοι έχουν λόγο”.

Στους Έλληνες δημοσιογράφους ο Λονγκ είπε πως “αυτοί είναι η ομάδα που περιμένει να προχωρήσει. Από τη μεριά μας αναγνωρίζουμε ότι έχουμε ανέβει ένα σκαλί πάνω”.

Τέλος, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ο προπονητής της Μποέμιανς σχολίασε και το γεγονός πως 200 περίπου οπαδοί της ομάδας ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος στη χώρα για να δουν το ματς. Ο Λονγκ είπε πως “είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο ματς, αλλά πρέπει να μείνουν ασφαλείς. Ας δουν το παιχνίδι και ας το απολαύσουν από την τηλεόραση. Μακάρι να τους δώσουμε και την ανάλογη εμφάνιση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ