Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντίστροφη μέτρηση για Μποέμιανς στον ΠΑΟΚ – Τα βρήκε με Τσέλσι για Μπάμπα

Στους… ρυθμούς του επαναληπτικού του γ’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League κινούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται στην Τούμπα την Μποέμιανς, έχοντας ως στόχο την ανατροπή της ήττας 2-1 στο πρώτο ματς στο Δουβλίνο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση και μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νέλσον Ολιβέιρα και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Αμφότεροι επέστρεψαν την Τρίτη (10/08) στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Ρουμάνου κόουτς.

Αντίθετα, εκτός πλάνων θα μείνουν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ίνγκι Ίνγκασον. Ο πρώτος συνέχισε με το ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης, ενώ ο δεύτερος έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη «μάχη» με την Μποέμιανς θα γίνει γνωστή το μεσημέρι της Τετάρτης (11/08). Στις 9:00 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση, που θα γίνει στη Νέα Μεσημβρία και στην συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία δείχνει πως είναι το θέμα της επιστροφής του Μπάμπα Ράχμαν στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον νέο δανεισμό του Γκανέζου αριστερού μπακ, ο οποίος πέρσι είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων με τις εμφανίσεις του.

Η συμφωνία μεταξύ του «Δικεφάλου του Βορρά» και των Λονδρέζων επήλθε χθες το απόγευμα και πλέον εκείνο που απομένει είναι η απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης ζήτησε λίγο χρόνο για να αποφασίσει, καθώς φέρεται να έχει στα χέρια του και μία πρόταση από ομάδα της Γαλλίας.

Αν υπάρξει η οποιαδήποτε ανατροπή στη συγκεκριμένη υπόθεση, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα στραφούν στην περίπτωση του Τσέχου διεθνή, Γιαν Μπόριλ, της Σλάβια Πράγας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ