Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιεϊρίνια: «Ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε ένα σκοπό»

Για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μποέμιαν μίλησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε ότι έχουν 24 παιχνίδια επίσημα στα πόδια τους. Έχουν πλεονέκτημα, εμείς παίζουμε μόλις το πρώτο, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε ένα σκοπό. Έχουμε δουλέψει σκληρά αυτό το διάστημα και θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο την καλύτερη εικόνα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την διαφορά θερμοκρασίας σε Ιρλανδία και Θεσσαλονίκη : «Εμείς έχουμε δουλέψει τις τελευταίες εβδομάδες πάνω – κάτω με την ίδια θερμοκρασία στην Ολλανδία. Έχουμε δουλέψει σε αυτό με καλές συνθήκες. Όλοι ξέρουν τον καιρό στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν είναι δικαιολογία το κλίμα, δεν είναι δικαιολογία το κρύο ή η ζέστη. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο για να πάρουμε την νίκη».

Για το πως περιμένει να εξελιχθεί η φετινή σεζόν: «Θέλω να τελειώσει όπως τελείωσε πέρυσι, αλλά να αρχίσει και καλά. Φέτος έκανα προετοιμασία, είμαι πιο έτοιμος από ότι πέρσι. Δεν είμαι εγώ το θέμα, το σημαντικό είναι η ομάδα. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε δουλέψει σκληρά και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Ο πρώτος στόχος είναι αύριο να πάρουμε τη νίκη και γενικότερα στα δυο παιχνίδια να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το τι χρειάζεται περισσότερο για να κάνει μια καλή ευρωπαϊκή πορεία ο ΠΑΟΚ : «Το ξέρουμε ότι δεν έχουμε κάνει καλές πορείες στην Ευρώπη, οπότε νομίζω φέτος έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με ποιότητα σε όλους τους παίκτες. Ο καθένας θέλει να βοηθήσει την ομάδα και να δείξει την ποιότητα του. Θα παίξει ρόλο η συγκέντρωση και να βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ