Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψάχνει την υπέρβαση ο Άρης – Το πλάνο του Μάντζιου για το ματς με την Αστάνα

Την υπέρβαση ψάχνει απόψε ο Άρης (21.30), ο οποίος υποδέχεται την Αστάνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς είχαν ηττηθεί με 2-0 στο Καζακαστάν και τώρα θέλουν, με τον κόσμο στο πλευρό τους, να κάνουν μία τεράστια ανατροπή για να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν για τις επιλογές του Άκη Μάντζιου, την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Ντένις, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Λούκας Σάσα, με τους Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο και Μαντσίνι πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μάνος.

Ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ματέο Γκαρσία είναι αμφίβολοι για το ματς των «κίτρινων», ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουέστα, Γκάνεα, Σιαμπάνη, Μπεναλουάν, Μαρτίνης, Χαΐροβιτς, Δασκαλάκης, Τζέγκο, Σάλιαρης, Χατζηπιρπιρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ