Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Αποθέωση για Μαρινάκη στο «Καραϊσκάκη»

Στη μάχη των προκριματικών του Champions League ρίχνεται σε λίγη ώρα ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τη Νέφτσι Μπακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» 

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Αζέρους, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Μπακού.

Η πρώτη μεγάλη μάχη της νέας σεζόν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο ηγέτης των Πειραιωτών κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και γνώρισε την αποθέωση από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, που είχαν πάρει από νωρίς τις θέσεις τους στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου.

Ο ηγέτης της πειραϊκής ομάδας, όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και συνομίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου. Συγκεκριμένα, δίπλα του ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς.

Μόλις έγινε αντιληπτός, οι οπαδοί  των Πειραιωτών άρχισε να τον αποθεώνουν, κι αυτός σήκωσε το χέρι για να τους χαιρετήσει. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ