Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκδικάστηκε η έφεση του Άρη για το -6, αυτά υποστήριξαν οι εκπρόσωποί του

Τη δική τους μάχη ενώπιον της επιτροπής Εφέσεων έδωσαν σήμερα οι εκπρόσωποι του Άρη για την υπόθεση Λάσκοφ.

 Η επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε τον Άρη με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών και πρόστιμο για την υπόθεση Λάσκοφ, μία απόφαση που… σόκαρε τους «κίτρινους»

Ο Άρης προσπαθεί να αποδείξει πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση πλαστογραφίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εκ νέου παραδοχή από τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για όλη τη διαδικασία.

Παράλληλα, το νομικό επιτελείο της ομάδας υποστήριξε για μια ακόμη φορά πως η αφαίρεση δεν μπορεί να ισχύει για τη νέα σεζόν βάσει ΚΑΠ.

Πλέον όλοι αναμένουν την απόφαση η οποία θα ανακοινωθεί ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα, ευελπιστώντας πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για τον Άρη, ρίχνοντας πλέον ολόκληρο το βάρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ