Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μαύρο» για τον Αυγενάκη! «Πάτωσε» στο γκάλοπ για τους πιο δημοφιλείς υπουργούς

Συνεχίζονται οι προσωπικοί… θρίαμβοι του Λευτέρη Αυγενάκη, δύο χρόνια μετά την τοποθέτηση του στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού. Μετά την απόφαση που άλλαξε άρδην τα δεδομένα για τις εκλογές σε ΕΠΟ και ΕΟΚ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κατάφερε να πιάσει… πάτο στο γκάλοπ της MRB για τους πιο δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που διεξήχθη από την εταιρία για την πρόθεση ψήφου του των Ελλήνων ψηφοφόρων αλλά και τους πιο δημοφιλείς υπουργούς, το όνομα του Λευτέρη Αυγενάκη δεν υπάρχει πουθενά στις προτιμήσεις του κοινού, μια και ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν κατάφερε να μπει ούτε καν στην πρώτη εικοσάδα. 

Αν λάβουμε υπόψη την προβολή που έχει  από την στιγμή που εκλέχτηκε και τοποθετήθηκε στο Υφυπουργείο, άρα, ως εκ τούτου, και της αναγνωρισιμότητας που «απορρέει» από αυτή την προβολή, κάτι που κατά κανόνα παίζει τεράστιο ρόλο σε γκάλοπ τέτοιου είδους, το γεγονός πως ο Αυγενάκης δεν βρίσκεται ούτε καν στην 20η θέση, βλέποντας την πλάτη σχεδόν σύσσωμου του υπουργικού σώματος της ΝΔ, είναι πραγματικά απορίας άξιον!

Για του λόγου το αληθές, στο ερώτημα «Ποιον θεωρείτε από τους καλύτερους υπουργούς και ποια είναι η εικόνα σας για το έργο του;», οι ερωτηθέντες πολίτες δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια. Δεύτερος δημοφιλέστερος είναι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και τρίτος ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ακολουθούν οι Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι και κλείνουν τη δεκάδα των δημοφιλέστερων υπουργών

Ωστόσο, ο κύριος Αυγενάκης «χάνει» και από τους Θεοχάρη, Γεραπετρίτη, Κεραμέως, Πικραμμένο, Μηταράκη, Πλακιωτάκη, Μενδώνη, Πελώνη, Σρέκα, Τσιάρα και Λιβανό, «καταφέρνοντας», όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, να μείνει εκτός του top-20.

Απ’ ό,τι φαίνεται για χιλιοστή φορά, τα πεπραγμένα (ή μη) του Λευτέρη Αυγενάκη στον αθλητικό χώρο, που πολλάκις έχουν προκαλέσει στην οργή σωματείων και φιλάθλων, δεν περνούν απαρατήρητα από το ευρύ κοινό, το οποίο τον κατατάσσει εξαιρετικά χαμηλά στις προτιμήσεις του ή για την ακρίβεια, δεν τον κατατάσσει πουθενά, καθώς τα ίχνη του στο συγκεκριμένο γκάλοπ αγνοούνται.

Ο λαός, λοιπόν, μίλησε. Το ζητούμενο εδώ είναι αν ακούστηκε…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ