Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος ο Λαπροβίτολα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ανοίγει ο… δρόμος για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα την τελευταία διετία στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, είναι πλέον διαθέσιμο! Γιατί ο Νίκολας Λαπροβίτολα είναι ελεύθερος και λίγη ώρα, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την αποδέσμευση του.

Η «Βασίλισσα» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι ο Αργεντινός πλέι μέικερ και ο Άλεξ Τάιους έμειναν ελεύθεροι.

Οι δύο παίκτες δεν θα μείνουν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την επόμενη σεζόν και θα ψάξουν για νέους προορισμούς.

Μένει να φανεί εάν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Λαπροβίτολα ή αν ο Δημήτρης Πρίφτης έχει δώσει άλλη κατεύθυνση στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Ο Λαπροβίτολα είχε συμφωνήσει να ενταχτεί στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά την τελευταία στιγμή ο Πάμπλο Λάσο άλλαξε γνώμη και δεν τον άφησε να φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ