Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πυελονεφρίτιδα ο Μήτρογλου, δεν πάει Αυστρία – Φιλικό με Χάιντουκ αντί Γαλατά για Άρη

Πρόβλημα για τον Άρη που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου που τραυματίστηκε.

Ο 33χρονος επιθετικός ένιωσε χθες ενοχλήσεις κι έκανε σήμερα εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί πυελονεφρίτιδα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 μέρες, κάτι που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκινήσει θεραπείες.

Έτσι, ο Άρης ταξιδεύει με έναν μόνο διαθέσιμο επιθετικό, τον Δημήτρη Μάνο.

Από εκεί και πέρα, όπως ενημέρωσε πριν από λίγο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, το φιλικό με τη Γαλατασαράι ακυρώθηκε, χωρίς ωστόσο να γίνουν ακόμη γνωστοί οι λόγοι.

Πάντως, οι Θεσσαλονικείς βρήκαν άμεσα αντίπαλο κι έτσι θα παίξουν τελικά με την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα, την ώρα και το γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης θα δοθούν στη δημοσιότητα αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ