Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιτίνο: «Κοιμάμαι ήσυχος» – Καλάθης: «Τιμή να παίζω στην Εθνική» – Σλούκας: «Οι δικαιολογίες είναι για τους αδύναμους»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των χορηγών της Εθνικής στο ΟΑΚΑ και αναφέρθηκε στην περιπέτεια του Προολυμπιακού, τονίζοντας: «Κοιμάμαι ήσυχος, γιατί όλοι οι παίκτες δίνουν το 100%. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πολλά νέα παιδιά. Ο Σλούκας και ο Καλάθης θα είναι οι ηγέτες μας και θα μας οδηγήσουν στη γη της επαγγελίας».

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης στάθηκε στην τιμή που νιώθει ως μέλος της «επίσημης αγαπημένης»: «Θέλουμε να το διασκεδάσουμε και να παίξουμε σαν ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο να παίξουν όχι μόνο στους Ολυμπιακούς, αλλά και στο Προολυμπιακό. Γι’ αυτούς είναι μεγάλη ευκαιρία. Για μένα είναι η ενδέκατη χρονιά μου στην Εθνική. Είναι τιμή για μένα να φορώ τη φανέλα της Ελλάδας και να εκπροσωπώ αυτή τη χώρα δίπλα σε μεγάλους παίκτες».

Τέλος, ο Κώστας Σλούκας σημείωσε ότι η Εθνική δεν έχει ανάγκη τις δικαιολογίες ενόψει του Προολυμπιακού και ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό: «Είναι ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου, κάτι που κάνω από τα 10-12 μου χρόνια. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό μαζί με τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά αυτές είναι για τους αδύναμους. Οι δώδεκα θα πάμε για να παλέψουμε, θα πάμε να παίξουμε μεστά και ώριμα για τις πιθανότητές μας απέναντι σε καλές ομάδες. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, με καλή προετοιμασία πριν τους αγώνες, στους οποίους παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και η ψυχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ