Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελπίδες για συμμετοχή των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό!

Με το πέρας των δύο πρώτων αγώνων των ημιτελικών της Ανατολής ανάμεσα σε Μπρούκλιν Νετς και Μιλγουόκι Μπακς η ομάδα της Νέας Υόρκης προηγείται με 2-0.

Το Game 3 είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/6, 2:30) και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, με την εξέλιξη της σειράς να επηρεάζει και την εθνική μας ομάδα.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία και προπονείται υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο. Ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό αφορά την παρουσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο στα παρκέ του Καναδά, κάτι που θα ξεκαθαρίσει ανάλογα με την πορεία των Μπακς στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ενδεχόμενος αποκλεισμός των «ελαφιών» από τη συνέχεια των πλέι οφ θα ανοίξει τον δρόμο για την παρουσία των δύο αδερφών στην Εθνική! Ο Ρικ Πιτίνο ναι μεν έκλεισε το θέμα, λέγοντας πως ο Γιάννης δεν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό, τα δεδομένα όμως είναι διαφορετικά τώρα και εφόσον επιθυμούν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο να παίξουν, τότε θα αγωνιστούν κανονικά στο Προολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ