Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απίστευτα πράγματα στη Βραζιλία μια εβδομάδα πριν το Copa America!

Η Βραζιλία συνέχισε με νίκες και θετικές εμφανίσεις την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ, επικρατώντας με 2-0 του Εκουαδόρ και ετοιμάζεται για το τελευταίο χρονικά ματς πριν από το Copa America απέναντι στην Παραγουάη. Ωστόσο, το αποτέλεσμα του αγώνα είναι το λιγότερο που ενδιαφέρει, καθώς μετά το τέλος του ενδέχεται οι διεθνείς να ανακοινώσουν ότι δεν κατεβαίνουν στη διοργάνωση που διεξάγεται στη χώρα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τίτε, να υποβάλει την παραίτησή του!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «La Nacion» σε δημοσίευμά της, καθώς οι ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να εναντιώνονται στην απόφαση της ποδοσφαιρικής τους ομοσπονδίας να αναλάβουν τη διοργάνωση εν μέσω αδιάκοπης κρίσης από τον Covid-19 (2η χώρα σε καταγεγραμμένους θανάτους στον πλανήτη) και το κλίμα είναι τοξικό ιδίως προς τον πρόεδρο, Ροζέριο Καμπόκλο, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται ότι μίλησε μεθυσμένος στους ποδοσφαιριστές και αντιμετωπίζει καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο Καμπόκλο κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να παραμένει στη θέση του και θα προχωρήσει στην απόλυση του Τίτε μετά το ματς στην Ασουνσιόν με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, αντικαθιστώντας τον με τον Ρενάτο Γκαούσο (58 ετών, πρώην τεχνικός Φλουμινένσε, Βάσκο, Μπαΐα, Γκρέμιο, Ατλέτικο Παραναένσε), ο οποίος θα επιλέξει την ομάδα για το Copa America (13 Ιουνίου-10 Ιουλίου).

Νωρίτερα, άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι παίκτες «βράζουν» και μετά το παιχνίδι με την Παραγουάη θα αποφασίσουν αν θα παίξουν στo Copa America ή αν θα μποϊκοτάρουν, τελικά, τη διοργάνωση. Στη δεύτερη περίπτωση, που μοιάζει πιθανή, αναμένεται να αγωνιστούν άσημοι Βραζιλιάνοι παίκτες ή από την Ολυμπιακή Ομάδα Κ23!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ